LEKRE Fritidsleiligheter
fra 68 til 112 kvm

SALGET ER I GANG - FØRSTEMANN TIL MØLLA!

Visninger: Etter avtale med megler.

Det vil bli gjennomført visning ca. annenhver helg så lenge skianlegget har åpent.

Kontakt megler for å avtale privatvisning!

 
Fjellnest, Hemsedal

den moderne fjellferien i hemsedal

Første byggetrinn består av 36 leiligheter fra 68-112 kvm, fordelt på tre bygg. Byggene har tre etasjer med hems. Leilighetene vil ha en gjennomgående god standard med smakfulle farge- og materialvalg. Det er lagt vekt på harmoniske og lune farger som gir et varmt og hyggelig innemiljø. Panel på vegger og tak er behandlet med interiørbeis, samt flott enstavs eikeparkett på alle gulv.

Det er store vindusflater i leilighetene som gir unike lysforhold og muligheter til å nyte utsikten. Leilighetene har godt med oppbevaringsplass.I tillegg har alle garasjeplass i et underjordisk anlegg med direkte heisadkomst fra leilighetene. Det er sportsboder i både kjeller og utenfor leiligheten.

Fjellnest er et tiltalende leilighetskompleks i hjertet av Hemsedal. Med beliggenhet rett ved Hemsedal Alpin Lodge og skibakken har det en av Hemsedals mest etterspurte plasseringer. Rett utenfor døra vil du få direkte tilgang til velpreparerte langrennsløyper, Norges beste alpinanlegg, fantastisk natur og fjellandskap. Her finner du flotte tur- og aktivitetsmuligheter året rundt.

Med en fritidsleilighet i Fjellnest vil du glede deg til å dra til fjells i helger og ferier. Du kan se fram til en komfortabel og enkel ferieopplevelse uten vedlikehold, snømåking eller kald bil. I Fjellnest får du mest mulig ut av fridagen og ferien din, alene eller med familien og gode venner.

 

Prosjektet bygges av Skistar. Arkitekten har tegnet et moderne og stilfullt prosjekt som harmonerer godt med fjellet og omgivelsene, og som ligger fint i terrenget. Felles for alle leilighetene er praktiske planløsninger med god arealutnyttelse, balkong og store vindusflater. 

ET FRILUFTSELDORADO

- ÅRET RUNDT!

Der østland møter vestland, fjellene blir spissere og brattere, ligger Hemsedal. Omkranset av majestetiske fjell gir fjellbygda i Hallingdal unike muligheter for den aktive og eventyrlystne, sommer som vinter. Hemsedal har flere år blitt kåret til destinasjonen med Norges beste alpinanlegg. Bygda har alt fra preparerte skibakker, gode muligheter for offpiste-kjøring og fantastiske toppturer. Det er via ferrata og isklatring, golfbane, gode fiskeelver og -vann. Flotte langrennsløyper finnes både sentrumsnært og på høyfjellet. Hemsedal har satset hardt på sykling de senere år. Det er tilsammen 21 godt merkede sykkelruter (totalt 240 km), og Hemsedal kommune utvikler to nye sykkeltraseer som bygges i 2020. En av disse blir en 10 km sammenhengende flytløype.

Midt mellom skibakker og turstier ligger Hemsedal sentrum. Med alle sine butikker, restauranter og kafeer er det et populært og levende samlingssted. Gjennom hele året arrangeres det konserter, festivaler og idrettskonkurranser i Hemsedal.

for deg som er litt mer opptatt av bolig enn andre.

Nordvik Bolig